SUNGURLU’NUN YENİ GÖZDESİ AKÇALI MESİRE ALANI

İlkbahar aylarının gelmesiyle birlikte sosyal aktiviteler artış göstermeye başladı. Piknikçilerin yeni gözdesi haline gelen Akçalı Mesire alanı gün geçtikçe daha çok rağbet görüyor.Aileler,arkadaşlar piknik için yeni mesire alanımızı tercih ederken,okullarımız da öğrencileriyle birlikte toplu etkinlikler düzenliyor.Akçalı Mesire alanımızda mescit,lavabo,çocuk oyun alanları,voleybol ve futbol sahaları mevcuttur.Haftanın yorgunluğunu atabileceğiniz,aileniz be arkadaşlarınızla doğayla iç içe güzel vakit geçirebileceğiniz bir sosyal alan olarak göz doldurmaktadır.
Özel Deha Kişisel Gelişim Kursu öğretmen ve öğrencileri bugün düzenlemiş oldukları etkinlikle, eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e yeni mesire alanı ve çalışmaları için teşekkür eden müdür Hakan Demigan,çocukların doyasıya vakit geçirdiğini,ilçemizin yoksun noktalarını tamamladığını ifade etti.

Önceki Başkan Şahiner’den Miraç Kandili Mesajı